Rolo Garažna

Vrata

Glavna odlika rolo garažnih vrata je da se namotavaju poput roleta, i mogu biti zatvorena u kutiji ili ne. Neovisno o vrsti izvedbe rolo garažna vrata su funkcinalna i efikasna, tj. kutija nije nužna za pravilno funkcioniranje.

Rolo garažna vrata uglavnom se ugrađuju u razne industrijske i poslovne objekte, skladišta, proizvodne hale, automehaničarske servise i slične pogone. Nerijetko se ugrađuju kao garažna vrata za stambene objekte sa više stanova i integriranom garažom u sklopu objekta. Izrađena su od aluminijskih lamela ispunjenih poliuretanskim materijalom. Osnovne mjere lamela su 77mm širine i 19 mm debljine.

Prednost rolo garažnih vrata u odnosu na segmentna vrata je u tome da omogućavaju bolju iskoristivost prostora u kojem se ugrađuju. To je posebno važno kod garažnih i skladišnih prostora u slučaju kad ne postoji dovoljno prostora ispred same garaže, ili je prostor ograničene visine. Ili, pak ako je važno da da prostor na stropu ostane slobodan jer se vrata podižu okomito, i da nema dodatnih elemenata na stropu u vidu vodilica.

Ova izvedba garažnih vrata je popularna zbog štednje prostora ispod samog stropa prostorije. Podizanje i spuštanje se vrši pomoću ugrađenog elektromotora s daljinskim upravljačem, te šipke za manualno rukovanje u slučaju nestanka električnog napajanja.

Pocinčana Rolo Garažna Vrata

Pocinčana rolo garažna vrata izrađena su od pocinčanih punih lamela. Cink kao materijal omogućava dugovječnost proizvoda, otpornost na atmosferske utjecaje, te pouzdan rad uz minimalno održavanje. Sam izgled pocinčanih rolo vrata podiže estetski i vizualno objekt na kojem se ugrađuje. Pogledajte primjer u našoj galeriji.

 

Ostale karakteristike rolo garažnih vrata:

1.)  Rolo garažna vrata izrađuju se po mjeri uz više načina montaže (unutrašnja montaža bez kutije ili sa kutijom, vanjska montaža sa kutijom ili u sam otvor prostora),
2.)  Odlična toplinska izolacija (ispunjena poliuretanskim materijalom),
3.)  Zvučna izolacija (ispunjena poliuretanskim materijalom),
4.)  Lamele se mogu dobiti u više boja kako bi se prilagodile objektu na kojem se montiraju,
5.)  Postoje opcije sa ostakljenim i ventilacijskim lamelama da bi se dobilo na svjetlost i prozračnosti
prostorije, i
6.)  Prednost u slučaju neravnih podnih površina (rolo garažna vrata montiraju se bez praga i time mogu prekriti manje neravnine u podu).

 

Galerija Naših Projekata