Harmo 
Vrata

Harmo vrata predstavljaju jedan od najednostavnijih rješenja kako jednu prostoriju pregraditi u dvije, ili pak više manjih. Koriste se kao idealno rješenje u pregrađivanju prostorija, i pružaju dodatne opcije kod iskorištavanja određenog prostora. Uz sve ovo, harmo vrata sa svojim kliznim sistemom i aluminijskim pragom funkcioniraju tako da su podovi sigurni od bilo kakvog oštećenja prilikom dugogodišnje uporabe.

Uz materijale koje mi koristimo za izradu harmo vrata (laminirani PVC kontrolirane kvalitete), dugovječnost ovog proizvoda uz pravilno rukovanje ne bi trebala doći u pitanje. U proizvod se obično ugrađuje magnet ili brava, ovisno o namjeni harmo vrata (samo pregrada ili pregrada i zaštita pregrađenog prostora).

Harmo vrata se izrađuju u više boja, pa ih se lako može uklopiti i razne zahtjeve prostora u koji se montiraju. Ugradnjom harmo vrata prostor dobiva na funkcionalnosti i opcijama pregrađivanja prostora (dodatne prostorije koje su svima katkada potrebne), a sve to bez velikih troškova i građevinskih radova unutar objekta.

Karakteristike Harmo Vrata:

1.)  Definitivno jedno od najinteresantnijih rješenja za sve stambene prostore. Koriste se kao idealana zamjena klasičnim sobnim vratima (u nedostatku prostora), ili kao najadekvatnije rješenje kada treba odvojiti neki dio prostorije, ili od jedne veće prostorije napraviti više manjih.

2.) Neke od prednosti harmo vrata jesu jednostavnost rukovanja, viseća opcija i dekorativni čimbenik koji podiže izgled kompletnog interijera u kojem se ugrađuje. Postoje opcije s otvaranjem na jednu stranu, ili pak posebna izvedba sa mogućnošću otvaranja na obje strane sa spajanjem u sredini.

3.) Harmo vrata izrađuju se po mjeri, ovisno o dimenzijama otvora. To znači minimalne radove i relativno kratko vrijeme montaže.

4.) Materijal od kojeg se sastoje harmo vrata je kvalitetna PVC legura koja jamči dugotrajnost, a izborom boja se dobiva na estetici prostora u koji se ugrađuje (ovisno o željama i zahtjevima mogu se samo uklopiti u prostor bez isticanja, ili pak odabirom određene boje može se estetski podići cijeli prostor).

5.) Može se ugraditi sigurnosna brava s ključem ako se želi osigurati prostor, ili koristiti samo magnet za zatvaranje ako nije potrebno.

 

6.) Zbog sistema funkcioniranja harmo vrata, podovi su sigurni od habanja prilikom dugogodišnje uporabe.

Galerija Naših Projekata