Mrežice za zaštitu od komaraca

Dolazak proljeća i toplijih dana automatski podiže raspoloženje kod većine ljudi. Dolaskom nama toliko iščekivanih ugodnih temperatura dolazi i do pojave komaraca i koji obično umanje taj pozitivan dojam.

 

Da bismo što više i što bezbrižnije uživali u toplijem dijelu godine, poželjno je ugraditi zaštitne mrežice protiv komaraca (još poznate kao komarice ili komarnici) na otvore stambenih i prostora poslovnih i djelovati preventivno. Komarnici su efikasna zaštita protiv komaraca koji jedva čekaju ući u naše prostorije.

Svatko želi malo svježeg zraka u svom stambenom ili poslovnom prostoru. Dok smo preko dana uglavnom zatvoreni (i pod klima uređajima), predvečer svakako želimo obnoviti postojeći zrak, i ukoliko nisu ekstremne temperature uživati u vjetru koji dolazi izvana.

Idealno rješenje za ugodno spavanje čine upravo komarice, koje brane komarcima ulaz u vaš prostor i omogućavaju da spavate bezbrižno i bez ometanja.

Raznolika ponuda mrežica za zaštitu od komaraca zadovoljiti će želje i potrebe svakog kupca. Postoji više vrsta komarica, a to su fiksne, rolo, plise i američka vrata.

Kvaliteta izrade komarica jamči njihovu dugotrajnost i efikasnost u zaštiti od insekata.

Najveća prednost je ta da mrežice za zaštitu od komaraca predstavljaju TRAJNO RJEŠENJE. Jednom kada se odlučite na ugradnju vaš problem sa komarcima postati će stvar prošlosti.

Fiksni sustavi za zaštitu od komaraca ugrađuju se direktno na prozor, i mogu se prema potrebi skidati i ponovo montirati. 

Rolo komarice imaju za prednost ako želimo imati pristup nečemu sa vanjske strane prozora, npr. ako imate cvijeće na prozorima, te se lako mogu otvoriti i zatvoriti. Opcije ovog sustava su kroz vodoravno ili horizontalno potezanje (prema zahtjevima prostora). Rubovi prolaze kroz aluminijske vodilice koje su zaštićene četkicama. Sama mrežica je izrađena od fiberglas materijala, a okvir od aluminija.

Plise komarice i američka vrata su idealno rješenje za balkonska i ulazna vrata. 

Galerija Naših Projekata