Segmentna

Vrata

Funkcionalnost i elegancija segmentnih vrata izraženi su kroz uporabu sistema otvaranja okomito. Garažni i industrijski prostori uglavnom se odlikuju s manjkom prostora pa se s uporabom ovog sistema dobiva na prostoru u i ispred prostorije, i samim time se u potpunosti oslobađa prolaz.

Ova vrsta garažnih ili industrijskih vrata je posebno prikladna za naknadne adaptacije jer odgovaraju skoro svakom zahtjevu prostora, bilo da je otvor pravokutni ili se radi o polukružnom svodu.

Segmentna vrata su izrađena od pocinčanih i plastificiranih materijala, s ispunom od poliuretana, koji  ih čini otpornim i izdržljivim na atmosferalije i eventualna oštećenja.

Upravljanje se vrši pomoću stropnog motora u kombinaciji s daljinskim upravljanjem, te pričuvnom mehaničkom opcijom upravljanja u slučaju nestanka električne struje.

Ovaj proizvod se isporučuje u bijeloj, sivoj, smeđoj ili zelenoj varijanti, uz mogućnost ugradnje pravokutnih prozora (nadsvjetla) u segment, i mogućnost ugradnje dodatnih prolaznih vrata za pješake.

Dodatne Prednosti Segmentnih Vrata:
1.) Odgovaraju skoro svakom zahtjevu prostora i štede sam prostor u koji se ugrađuju (više prostora za iskorištavanje primarne namjene prostorije).

2.)  Mnogobrojni detalji koji će vam svakodnevnicu učiniti ugodnijom. Lakši ulazak u garažu ili industrijski objekt (otvaranje i zatvaranje pomoću daljinskog upravljača), pregledniji prostor ispred same garaže te ukupni dojam komfora koji oduševljava svakog korisnika segmentnih garažnih vrata.

3.) Bez obzira da li je otvor pravokutnog ili nekog drugog oblika segmentna vrata su pravi izbor jer su prilagodljiva i podižu estetiku prostora u kojem se ugrađuju.

4.) Širi prolaz za vozila u odnosu na tradicionalna garažna vrata. Kod starih garažnih sistema ulazak i izlazak iz garaže morao je biti precizan na nivou svega nekoliko centimetara, dok se sa novom segmentnom opcijom može dobiti proširenje prolaza i do 14 cm.

5.) Potupna izolacija i zaštita od vanjskih utjecaja. Otporne gume za brtvljenje koje se ugrađuju u segmentna vrata brtve otvor sa svih strana, te su trajno elastične i otporne na atmosferalije. Donja guma na segmentnim vratima čak brtvi i manje neravnine u podu i dodatno štiti vaš prostor.

Galerija Naših Projekata