PVC
Stolarija

Prozori nove generacije. Prilikom njihovog odabira birate udobnost topline, tišine i estetike. Osnovni element o kojem trebamo voditi računa pri kupnji prozora je izbor boje furnira. Nedvojbeno će uljepšati individualni izgled naših prozora. Svi prozori proizvedeni u sustavu Ideal 5000 i Ideal 8000 dostupni su u širokoj paleti glatkih boja i boja poput drva. Možete se odlučiti za jednostrano, dvostrano i dvobojno furniranje.Širi profil, trostruko staklo i topli rubni odstojnik elementi su koji utječu ne samo na toplinsku, već i na zvučnu izolaciju. Kako bi se osiguralo da će prozor prigušiti vanjske zvukove, treba ga izraditi s profilom širine najmanje 70 mm. Također bi trebao uključivati najmanje tri brtve. S obzirom na to da prozor treba štititi od buke, savršeno rješenje svakako je prozor izrađen u sustavu Ideal 5000 ili Ideal 8000. Akustika prozora također ovisi o staklu. Preporučamo onima koji traže zvučno izolirane prozore s posebnim staklom za upijanje zvuka. Pružaju najvišu razinu zaštite od buke.Originalni i elegantni prozori koji nadilaze sheme i standardna rješenja? Sustav Ideal 5000 pruža vam velike mogućnosti. Odabirom jedne od njegovih varijanti i dodavanjem dodatnih dodataka možete dobiti nevjerojatan ukras s kojim ćete biti zadovoljni dugi niz godina.Sigurnost naših prozora osiguravaju prije svega golim okom nevidljivi okovi. 

Specifikacija Aluplast IDEAL 5000

 

-profil “B” razreda,

-struktura od 5 komora,

-dubina profila: 70 mm

-kao standard, otvoreni čelik debljine 1,5 mm,

-armature rade u tzv. suhoj komori – time im je produljen vijek trajanja,

kao standard, blokada protiv pogrešnog postavljanja ručke (okretno- nagibni prozori)

-standardno je naše krilo opremljeno s dva protuprovalna klina

-moguća verzija s tankim okvirom

-bijela i smeđa jezgra

-sustav s 3 brtve

-staklo širine 42 mm, dvoslojno ili troslojno staklo

-standardni paket ostakljenja 4/16Ar/4th [Ug=1,1]

-dostupan u izvedbama s ravnim i poluujednačenim krilom

-mogućnost korištenja skrivenih šarki

 

 

 

 

 

Prozor temeljen na sustavu Ideal 5000 s dubinom profila od 70 mm koji omogućuje korištenje stakala širine čak 41 mm. U standardnoj verziji naši su prozori opremljeni s dva stakla i mogu se nadograditi na trostruka stakla. Ova nadogradnja će definitivno omogućiti smanjenje koeficijenta termalne propusnosti. Također treba imati na umu da što je niži koeficijent to su veće uštede na računima za toplinsku energiju. Dodatni element koji će omogućiti smanjenje Uw je topli rubni odstojnik. Odstojnici toplih rubova izrađeni su od kompozitnog izolacijskog materijala koji poboljšava izolaciju stakala i smanjuje rizik od pojave prolazne vodene pare koja se zimi može smrzavati i stoga se može pojaviti led na brtvama. Štoviše, topli rubni odstojnici jamče dugotrajnu nepropusnost izo stakla i maksimiziraju uštedu gubitka toplinske energije smanjenjem toplinskog mosta na mjestu susreta profila sa staklom.  

Specifikacija Aluplast IDEAL 8000

-profil “B” razreda,-struktura sa 6 komora,

dubina profila: 85 mm,

-u našoj standardnoj verziji: blokada protiv pogrešnog postavljanja ručke (okretno-nagibni prozori),

bijela ili smeđa jezgra,-sustav opremljen s 3 brtve,

armature rade u tzv. suhoj komori

– što produžava njihov životni vijek,-stakla do širine 52 mm-standardni paket ostakljenja 4th/18Ar/4/18Ar/4th [Ug=0,5]-dostupno u varijantama s ravnim ili zaobljenim prozorskim krilom,preporučuje se za pasivne zgrade.

Ideal 8000 je najtopliji sustav iz obitelji Aluplast profila s mogućnostima bez premca. Njegova dubina profila omogućuje ugradnju stakala do 51 mm širine. Kupcima koji cijene kvalitetu proizvoda preporučamo dodati još širu jedinicu s četiri stakla s odstojnikom za topli rub. Ovako pripremljen prozor s lakoćom će postići koeficijent toplinske propusnosti koji je potreban za prozore za pasivne objekte. Sigurnost našim prozorima osigurava najviše ono što je okom nevidljivo – njihov okov. Naši prozori opremljeni su većim brojem protuprovalnih zasuna, blokadom protiv okretanja ručke, protuprovalnom pločom i šarkama s povećanim otporom koji će omogućiti da konstrukcija dobije optimalnu zaštitu od provale. U ponudi imamo i okove koji zadovoljavaju zahtjeve klasa WK1 ili WK2. Zahvaljujući primijenjenim rješenjima u današnje vrijeme svojim kupcima možemo ponuditi najkvalitetniju i precizno dovršenu stolariju. Prozori u sustavima Ideal 8000 mogu se proizvesti po želji uz korištenje V-Perfect tehnologije. U ovom slučaju mjesto spajanja nema nikakvu oznaku viška materijala pa kut prozora dobiva izuzetno estetski izgled. Mjesto spajanja profila je praktički nevidljivo. Koristimo V-Perfect tehnologiju za spajanje kako bijelih profila tako i furniranih. 

 

Galerija Naših Projekata